četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol – NPB Predlog za klađenje – 15.08.2020.

Sutra od 10h u okviru Japanske bejzbol lige sastaju se Chiba Lotte (26-21) i Nippon Fightersi (23-23). Ovi timovi su vezali vez 4 meča u seriji, ne znamo iz kog razloga a ovo će biti njihov 5. susret u 5 dana. Domaći vode u seriji 3-1.

Za Chibu starter će biti Kota Futaki (1-1,7.20). Katstrofalna 3 starta ovog bacača uz ukupno 14 primljenih poena. Upravo mu je sutrašnji protivnik dao 5 poena u 5 izmena uz čak 10 udaraca.

Starter Fightersa biće desnoruki Kohei Arihara (1-5,4.82). Očajna sezone za njega, već ima 5 poraza uz ne tako malo primljeni broj poena. Ima par lopti koji miksuje ali nijedna neće predstavljati naročitu pretnju za domaće udarače.

Chiba je u sjajnom naletu i ima 8 pobeda u poslednjih 10 mečeva, palica ne spušta pedalu sa gasa ni u jednom trenutku. Postigli su 27 poena u ovoj seriji sa gostima i verovatno ni sutra protiv ovako lošeg bacača neće ništa lošiji biti. S druge strane Fightersi takođe dobra udaračka ekipa ali oni su u gostima totalno druga ekipa nego kad igraju pred svojim navijačima. Njihovi bacači ne blistaju i ne možemo se oslanjati na njih, s tim da nama to i odgovara. I jedna i druga ekipa prepuna bivših MLB igrača te smatramo da će palica ovde da se pita. Međusobni susreti nam takođe idu na ruku u poslednjih 10 mečeva samo je jednom bilo ispod 7 poena!

Predlog za ovaj meč su poeni 7,5+. Kvota je 1,80. Ne znamo stvarno odakle su izvadili ovu granicu, realna je na 9,5 sa ovakvim bacačima!

0:9

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje