subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB Predlog za klađenje – 16.08.2020.

5 minuta posle ponoći na programu je MLB meč između Philadelphia Philliesa (6-9) i NY Metsa (9-12). Derbi Nacionalne istočne divizije uvek je zanimljiv na svoj način. Sinoć su domaći walk off hitom Harpera u 9. izmeni pobedili 6:5.

Starter Phile biće levoruki Aaron Nola (1-1,2.79). Sjajno je krenuo ovu sezonu i u 3 starta primio samo 5 poena. U karijeri protiv ovog protivnika ima veoma dobar 7-1 skor. Mada neće mu biti lako, znaju Metsi uvek da naškode i najboljima.

Starter za Metse biće levoruki Steven Matz (0-3,8.20). Katastrofalna 3 starta i čak 16 primljenih poena. Washington ga je 2x razneo i Boston jednom. Veoma je loš u karijeri protiv Phile 2-4 skor uz veliki ERA 5,48. Phila ima dobar lajnap i neće biti lako Matzu ni večeras.

Vole i jedni i drugi poene, to se vidi i po rezultatima. Phila vezala 5 mečeva preko 9 poena, dok su gosti na 4/5. Harper, Grigorius i Bruce glavna mašinerija u napadu za domaće. Za goste ponovu u sastavu sjajni Michael Conforto, dok najbolji udarač lige Pete Alonso udara fenomenalno. Iako im slabo ide pobeđivanje samo su jednom spustili ispod 4 data poena u poslednjih 10 utakmica. Još jednom ćemo napomenuti da je bullpen domaćina jako loš i primaju već koji put poene a ni gosti baš ne briljiraju tako da ukoliko starteri budu dobri uvek imamo šanse da se izvadimo u tih poslednjih par izmena na loše bacače sa klupe. Najviše za oko nam je zapala granica koja je skoro uvek 9,5 ili čak 10,5 a onda kladionice stave 8,5 i mi to moramo da ispoštujemo.

Predlog za ovaj meč su peni 8,5+ .Kvota je 1,80.

6:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje