četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Francuska Liga 1 (2020/21): Najava, izostanci i prognoza – Marsej – Sent Etijen

Kao što ste navikli u prošlim sezonama i ove godine radimo najave Francuske Lige 1, koju naš urednik Miloš prati godinama i sad sasvim solidnim procentom uspešnosti i pogađa, iako je dosta neizvesna i nepredvidljiva za klađenje. Nadamo se da ćemo zajedno uz pomoć statistike, izostanaka, forme, kvaliteta i na kraju poznavanja lige od strane našeg urednika, zajedno imati puno pogođenih parova ove sezone!


U četvratak nas u neobičnom terminu za Francuze od 21 sat očekuje duel između Marseja i Sent Etijena, u pitanju je zaostali meč sa početka sezone.

Ekipa Marseja odlično je otvorila novu sezonu sa dva pobede i to na dva gostovanja, najpre kod Nima 2:3, da bi pre par dana savladali i ekipu PSŽ-a svog najvećeg rivala 0:1, golom oporavljenog Thauvina, koji pokazuje zašto je prošle sezone puno falio ovom timu. Ekipa je protiv PSŽ-a odigrala odličan meč, taktički disciplinovan, a uspeli su i da izazovu reakciju igrača PSŽ-a, što je dovelo do tuče i crvenih kartona. Iz redova Marseja za ovaj meč su suspendovani napadač Benedeto i levi spoljni Amavi, koji su i dobili crvene kartone, nema ni desnog spoljnog igrača Sarr-a, kao ni veznjaka Sansona, ali i pored toga trener Boaš će moći da izvede jak sastav sa Payetom, Thauvinom, Lopezom, Germainom, Strootmanom…

Sent Etijen je prošle godine igrao jako loše, završili su prekinutu sezonu tek malo iznad crte za ispadanje, a tokom prelaznog roka ostali su bez 6 standardnih igrača, dok je u klub stiglo samo 3 pojačanja. Trener Puel koji danas slavio 600 meč u Ligi 1, uspeo je ipak da ukomponuje tim i ostvari dve vezane pobede na početku lige, Sent Etijen je dobio na domaćem terenu Lorijan 2:0 i Strazbur 2:0. U poslednjem meču imali su puno sreće jer je Strazbur u prvom poluvremenu propustio dve odlične šanse za vođstvo, dok domaćin nije imao prilike, u nastavku je nesrećno napravljen penal gosta, doneo Sent Etijenu prednost, ali i dalje tim nije imao pravu igru. Ono što će biti još jedan problem za tim jeste odlazak nekadašnjeg reprezentativca Francuske, MVile u Olimpijakos, inače M’Vila je prošle sezone odigrao 23 meča uz 2 asistencije.

Izostanci: prvi golman prošle sezone Ruffier (22/0/0), Trauco (19/1/2 odbrana), Boudebouz (24/1/4 sredina), Khazri (16/3/2 napad) i Berič (11/1/0 napad)

Mišljejnje urednika: Smatramo da će Marsej posle dve odlične pobede na gostovanjima, uspeti da savlada i ekipu Sent Etijena čiji je objektivni kvalitet ove sezone možda od 10. do 13.mesta, danas bez odličnog Khazria ne vidimo kako će ugroziti gol domaćina, pobeda Marseja plaća se kvotom 1,95

0:2


Dosadašnji skor FRANCUSKE LIGE 1: PREMIUM – 8/12    FREE – 2/2  UKUPNO 10/14

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje