utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija je na strani tima čija pobeda se plaća kvotom 3,40

U sklopu 17. kola norveškog OBOS-ligaena odigraće se utakmica između Raufossa i Sandnesa. Taj meč je na programu ovog petka, u terminu od 18 časova.

Raufoss na ovu utakmicu stiže kao devetoplasirani tim na tabeli, sa ukupno 20 poena, jer je od početka sezone uspeo da zabeleži 5 pobeda, 6 remija i 5 poraza.



Sandnes ima 4 boda više od svog današnjeg rivala, ali zauzima 6. mesto na tabeli. Na 16 utakmica odigranih ove sezone ostvarili su 7 pobeda, 3 remija, ali i 6 poraza.

Međusobne utakmice: Raufoss – Sandnes (www.flashscore.com)

Iako su gosti bolje pozicionirani na tabeli, uloga favorita po kvoti 1,80 je ipak pripala današnjem domaćinu, tj. Raufossu. Trebalo bi napomenuti da tradicija ipak neće biti na njihovoj strani, jer ih je upravo Sandnes savladao na svakom od 6 mečeva, koliko su do sada odigrali.

Za novu pobedu Sandnesa i tip “2“ nudi se fantastična kvota 3,40, dok se kombinacije “2&G2+“ i “2&3+“, koje su takođe bile dobitne svaki put, plaćaju kvotama 4,00 i 4,60. Šta vi mislite, hoće li niz biti nastavljen ili će domaćin ipak opravdati ulogu favorita?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje