četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

U “over“ su poslednji put ušli 2010. godine

Ekipe Stal Rzeszow i Elblag sastaće se ovog četvrtka, sa početkom od tačno 16 časova, a ta utakmica će biti odigrana u sklopu 5. kola poljske Division 2.

Stal Rzeszow se nakon 4 odigrana kola nalazi na 3. poziciji sa ukupno 9 osvojenih bodova, dok na svom kontu ima skor od 3 pobede i 1 poraza.



Elblag, sa druge strane, zauzima poslednje, 19. mesto na tabeli, jer je na početku ove sezone osvojio samo 1 bod, ostvarivši 1 remi i čak 3 poraza.

Međusobne utakmice: S. Rzeszow – Elblag (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih međusobnih utakmica, ove dve ekipe su su u prošlosti, tačnije od avgusta 2010. do jula 2020. godine, sastale ukupno 8 puta, a interesantno je da smo na svakom od prethodnih 7 mečeva videli najviše 2 gola. Za nastavak niza neefikasnih utakmica i još jedan “0-2“ kladionice nam nude kvotu 1,90, dok se tip “NG“, koji smo mogli da vidimo na 6 od tih 7 utakmica, plaća kvotom 1,95.

Pored njihove neefikasnosti, trebalo bi napomenuti i to da rezultati podsećaju na neki vid saradnje, ali kako se ovde radi o prvom susretu u sezoni najbolje je da pogledamo krajnji rezultat i zabeležimo ga za sledeći put.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje