petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Eredivisie (Holandija): Najava 3. kola (nedelja – 27. septembar 2020. godine)

Lepo smo prognozirali Tvente i Groningen pre 2 dana, a za danas izdvajamo tri meča kod Holanđana (izostavili smo prvi koji kreće u 12:15). Pročitajte gde očekujemo golove, kome izostaje bitan igrač, od koga se očekuje lagana utakmica. Kvote koje predlažemo su 1.95, 1,70 i 1.55 za data tri duela.


12:15 Feyenoord – Den Haag

Obično ne volimo da prognoziramo mečeve koji se igraju u podne, pogotovo one koji su na programu nedeljom, te izostavljamo Fejnord. Naravno, to ne znači da ne verujemo u njihovu pobedu.


14:30 Utrecht – Waalwijk

Još jedan meč na kom imamo izrazitog favorita, a to je ekipa Utrehta, koja je do sada odigrala svega 1 ligaški meč, i to 1:1 sa Venlom, koji je prilično dobro odigrao upravo u ta prva dva kola. Utreht jeste bio favorizovan i tada, a luksuz remija, ili poraza, danas ne bi smeo da dozvoli. Odnos tržišnih cena igrača je 38 miliona naspram 8 miliona, što dovoljno govori o potencijalnim pozicijama ovih timova.

Od poslednjih 19 utakmica na strani, Waalwijk ima svega 2 pobede, od toga je jedna na prijateljskom meču. Ako ne računamo prijateljski meč, Utreht je slavio protiv Waalwijka kod kuće na poslednjih 15 mečeva.

Očekivani sastavi – Printscreen/Whoscored.com

Utreht bi trebalo da nastupi sa dva napadača, što bi itekako moglo da im ide u korist. Kada je reč o izostancima, a domaće neće igrati Willem Janssen, dok se od samog starta na terenu očekuju Daniel Arzani, Othman Boussaid i Eljero Elia. Gosti neće računati na dvojac Richard van der Venne i Luuk Wouters, što svakako nije velika brojka na teškom gostovanju.

Nekadašnje levo krilo Utrehta, Patrick Joosten, otišao je u Groningen, a njegova igra po levoj strani terena biće nadoknađena fudbalerom Ciriha – u pitanju je Mimoun Mahi, kog bi trebalo očekivati od starta željnog dokazivanja. Definitivno postoji velika razlika u kvalitetu i za očekivati je trijumf domaćih.

Predlog: 1&1P1+&2P1+ @1,55 – 3:1 (1:0)


16:45 FC Emmen – Willem II

Nakon prva dva kola, Emen je u 1. kolu uspeo da doživi debakl u finišu protiv Venlo-a, dok je u 2. kolu očekivano poražen od PSV-a, ali se borio. Meč koji svakako ide na ruku ekipi jeste današnji, jer im u goste dolazi ekipa protiv koje gotovo redovno postižu golove.

Sudeći po transfermarkt-u, Viljem jeste duplo skuplji tim i njihov najbolji pojedinac je mladi Grk, Vangelis Pavlidis, dok je Michael de Leeuw, inače najbolji strelac Emena prošle sezone, možda i najbolji pojedinac ekipe, a danas na njega neće moći da računaju, što će biti ozbiljan problem za ekipu. Kada je reč o izostancima gostiju, neće igrati Leeroy Owusu i Kwasi Okyere Wriedt. Takođe, trener gostiju, Adrie Koster, najavio je svega sitne izmene na terenu, gde će verovatno u prvi plan izbiti Driess Saddiki i John Yeboah.

Viljem II je na poslednja 4 ligaška gostovanja pretrpeo poraz, dok je u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope deklasiran kod kuće od škotskog Rendžersa. Verovatno će hteti da opravdaju poverenje navijača i da pritisnu Emen, kojem je samopouzdanje verovatno malo poljuljano nakon lošeg starta i bez najboljeg pojedinca.

Očekivani sastavi – Printscreen/Whoscored.com

Koliko god da pratite Holanđane, znate da kod ovakvih utakmica treba izbegavati konačan ishod, a ovo su dve ekipe koje uvek mogu da postignu, ali i da prime gol, što dokazuje i njihov međusobni H2H. Na 4 od poslednjih 5 susreta viđena su minimalno 3 gola, a obično je to bilo 4, ili više golova. Danas tipujemo „3+“ po kvoti 1,70.

1:1 od 13. minuta utakmice


16:45 Heracles – PSV

Herakles je u 1. kolu savladao Den Hag 2:0, a u drugom ga je Viljem II dotukao rezultatom 4:0. PSV je u oba kola slavio, prvo protiv Groningena na strani 3:1, a potom i protiv Emena 2:1 kod kuće. Ako poredimo tržišne vrednosti, dolazimo do zaključka da fudbaleri PSV-a vrede 143 miliona evra, a Heraklesa „svega“ 10 miliona istih. Naravno, razlika u kvalitetu i ambicijama je neosporna, ali to mora da se potvrdi i igrama na terenu.

Za Herakles neće igrati samo Navajo Bakboord zbog povrede kolena, a verovatno neće biti znatno većih izmena u ekipi u odnosu na poraz u prošlom kolu. Ekipa Rogera Schmidta će biti bez centralnog veziste, Ericka Guiterreza.

Očekivani sastavi – Printscreen/Whoscored.com

Cody Gakpo i Donyell Malen su igrači koji pokazuju dosta ove sezone, kako u kvalifikacijama za Ligu Evrope, tako i u prvenstvu, i oni predstavljaju veliku opasnost po gol domaćih.

PSV obično nema problema sa Heraklesom, na poslednjih 6 međusobnih susreta je slavio, a poslednji put je poražen u septembru 2015. godine.

Glavni konkurent za titulu, Ajaks, slavio je protiv Vitesea, i sada ima 9 bodova, kao i Herenven, te PSV prosto „mora“ da prati vrh tabele i igra utakmicu po utakmicu. Na međusobnim susretima Heraklesa i PSV-a ima golova, poslednji put smo samo jedan gol videli u februaru 2010. godine, te tipujemo danas „X2&3+“ po kvoti 1,95.

1:1


Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje