subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez osmorice, među kojima je najbolji pojedinac kluba!

Kao što piše i u naslovu članka, danas su bez osmorice fudbalera, dok su njihovi rivali bez trojice, od toga su u pitanju 2 golmana. Ono što je posebno značajno jeste što oslabljenija ekipa neće moći da računa najsvežije i najbolje pojačanje. Možete da tipujete do 18:30 po našem vremenu, a naš predlog je kvote 2,15, dok predlažemo i jednu optimističniju varijantu kvote 3,05.


Reč je o 3. kolu španske „LaLige„, a danas će se od 18:30 po našem vremenu sastati Real Valjadolid i Selta Vigo. Valjadolid ne samo da je uspeo da održi status prvoligaša, već je završio prošlu sezonu na 13. mestu, dok je Selta mučki izborila opstanak u sezoni za zaborav. Ove sezone, u prva dva kola Valjadolid je igrao 1:1 sa Real Sosijedadom kod kuće i izgubio je 2:0 od Betisa na gostovanju. Selta je igrala 0:0 sa Eibarom na strani, dok je pobedila Valensiju 2:1 kod kuće.

Valjadolid je ekipa koja igra na veštačkoj travi, prošle sezone je kod kuće od 19 duela imala čak 10 remija i 5 pobeda, što govori o tome da je prilično težak protivnik, a u proseku prima i postiže gol po utakmici kod kuće. Danas je itekako oslabljen, i tu vidimo priliku Selta da dođe makar do boda.

Za Seltu neće igrati Rubén Blanco (34n/0g/0a, prošle sezone prvi golman ekipe), Sergio Álvarez (4n/0g/0a, golman) i David Juncà (3n/0g/0a, levi bek). To znači da će na gol stati Iván Villar, koji je ove sezone branio već 2 puta. Za Valjadolid neće igrati Jordi Masip (36n/0g/0a, prvi golman ekipe prošle sezone), Javi Moyano (27n/0g/0a, desni bek, kapiten), Joaquín Fernández (21n/2g/0a, centralni bek), Shon Weissman (40n/37g/8a, centarfor), Kiko Olivas (35n/2g/0a, centralni bek), El Hacen (25n/5g/1a, centralni vezni), Rubén Alcaraz (28n/2g/2a, centralni vezni) i Sekou Gassama (24n/9g/1a, centarfor). Dakle, svi podaci u zagradi vezani su za prošlu sezonu, kako biste imali uvid u minutažu spomenutih fudbalera. Dvadesetčetvorogodišnji Izraelac, Shon Weissman, stigao je u Valjadolid iz austrijskog Wolfsbergera za 4 miliona evra, a njegove brojke iz prošle sezone govori kakav kalibar ima.

Kao što ste mogli da pročitate, ni Selta ne računa na prva dva golmana, već na golmana koji je ove sezone trenutno redovan, pa tu vidimo i priliku za Valjadolid da dođe do pogotka.

Izvori:
https://www.realvalladolid.es/noticias/parte-medico
https://www.realvalladolid.es/noticia/oportunidad-en-casa
https://www.rccelta.es/index.php/es/r-valladolid-rc-celta-convocatoria-3

Pokušaćemo optimistično sa kvotom 2,15 na predlog „X2&2+“, dok još optimističnije predlažemo jaču kvotu 3,05 za tip „X2&GG“. Dakle, Selta jeste objektivno jača ekipa, Valjadolid je domaćinski tim koji ima drugačiju podlogu, ali su danas oslabljeni. Ne treba izostaviti ni problem na golmanskoj poziciji gostiju, te se ovi tipovi „nameću“ kao opcija vredna rizika, a kvote su sjajne.

1:1


Image by Free-Photos from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje