petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB PLAY OFF Predlog za klađenje: San Diego Padres – St. Louis Cardinals

Noćas od 01h igraće se 2. utakmica play offa Nacinalne Konferencije između SD Padresa i STL Cardinalsa. Sinoć su Cardinalsi savladali Padrese 7:4. Sve zahvaljujući ranom vodstvu koju su znali da sačuvaju do kraja.

Starter za Padrese će biti Zach Davies (7-4,2.73). Definitivno najbolji bacač Padresa ove sezone. Često ga je palica održavala kad bi mu išli loše, ali sve u svemu dosta dobra sezona za ovog bacača. Kod kuće obično primi 2,3 poena a imao je i kvalitetan start protiv Arizone gde je zavrio sa nulom.

Starter za Cardinalse je Ace adam Wainwright (5-3,3.15). Veteran koji već ima 39 godina i mnogo play off utakmica iza sebe a i 2 osvojena World Seriesa sa Cardinalsima. Iako je u poznim godinama njegovo iskustvo je mnogo bitno. U mesecu septembru je imao 5 startova i svaki njegov meč je završen ispod ukupno 6 poena. On je dobro bacao ali ga napad nikako nije podržavao pa je gubio 2 utakmice sa 3:0 i 3:1 a ostale 3 su bile sa veoma malo poena.

Bez obzira na veoma dobru palicu Padresa verujemo u iskustvo Wainwrighta. Davies je takođe veoma dobar bacač i može da briljira. Sinoć su Cardinalsi rano poveli ali su se kasnije Padresi stabilizovali i primili samo 1 poen od 3-9 izmene. Paddack je upropastio dosta toga a iskusnim udaračima kao što su Molina i Goldshmidt bacivši im po sredini poklonio im je udarce. Oni su to znali da iskoriste i ubacivali su svoje trkače u poene. Kod Padresa jedino Pham i Profar su imali 2 udarca, ostali su zatajili. Više se očekivalo od Tatisa i Machada.

Teško je odlučiti se za konačan ishod, nama su opet poeni najrealniji s tim je naš predlog za ovaj meč opet 8,5- kao i sinoć a kvota je 1,90. Ulog je 3/10. 

11:9

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje