četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Tampa pobednik američke, a LA Dodgersi pobednici nacionalne lige!

Prethodnih dana videli smo fantastične i više nego uzbudljive mečeve MLB finala konferencija. Pobednici su odlučeni tek posle 7.utakmica a u World Series-u će igrati Tampa Bay Rays – LA Dodgersi. Prvi meč će se igrati u noći između utorka na sredu od 02:30.

Tampa je teže nego očekivano pobedila Hjuston 4-3 u seriji. Tampa je prva 3 meča dobila lagano ali kad su ih svi već videli kao šampion američke lige, Hjuston je dodao gas i stigao ih na 3-3. Odlučujući meč je bio veoma zanimljiv ali je Tampa home ranovima Zunina i Arozalene postigla 4 poena a sjajnim bacanjem Mortona primila samo 2 i tako sa rezultatom 4:2 u 7. utakmici osvojila američki ligu!

Dodgersi su posle prekreta savladali Atlanta Bravese sa 4-3 u seriji. Vodila je Atlanta 2-0 i 3-1 u seriji ali ni to nije bilo dovoljno, a pre svega sjajnim pičingom su izvojevali 3 pobede u nizu. U odlučujućem meču treba spomenuti home ran Belingera i sjajno hvatanje Mokie Betsa na ogradi sa kojim je spasao izjednačenje. Dodgersi nemaju titulu od 1978. godine ali imaju 3 finala u poslednje 4 godine. Sa ovakvim rosterom je ovo velika šansa da se konačno domognu prstena!

Pogledajte neverovatno hvatanje Mookie Bettsa

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje