utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Postizanje golova im nije jača strana!

U noći između srede i četvrtka, sa početkom od tačno 12 sati, odigraće se meč 17. kola brazilske Serie B u kojem se sastaju Sampaio Correa i Confianca.

Sampaio Correa se uoči ovog susreta nalazi na 12. poziciji sa 21 osvojenim bodom, dok iza sebe ima skor od 6 pobeda, 3 remija i 5 poraza.



Confianca ima 1 bod više u odnosu na svog rivala, zbog čega sada zauzima 10. mesto na tabeli sa skorom od 5 pobeda, 7 remija i 4 poraza.

Međusobne utakmice: Sampaio Correa – Confianca (www.flashscore.com)

Pored toga što Sampaio Correa i Confianca spadaju među neefikasnije ekipe u ligi, trebalo bi napomenuti da je i na njihovim međusobnim susertima situacija dosta slična. Naime, ovi timovi su između aprila i septembra 2019. godine odigrali ukupno 6 utakmica, a na svakoj od njih smo videli najviše 2 gola.

Za nastavak niza neefikasnih okršaja i novi “0-2“ kladionice nam nude kvotu 1,45, dok se tip “NG“, koji je bio dobitan čak 5 od 6 puta, plaća kvotom 1,65.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje