utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Na svom terenu imaju perfektan skor protiv ovog tima

Sa početkom od 3 sata iza ponoći na programu je utakmica 1/16 finala Copa Colombie između ekipa Chico i Real San Andres.

Za Chico će ovo biti prva utakmica u kupu ove sezone, jer je u 1/64 i 1/32 finala bio bez protivnika, dok je Real San Andres u prvom kolu savladao Cortuluu, ukupnim rezultatom 3:2, a zatim i Huilu rezultatom 3:1.



Kada je reč o njihovim prethodnim susretima, konkretno o onim u kojima je Chico imao ulogu domaćina, možemo da primetimo da je ovaj tim imao perfektan učinak.

Međusobne utakmice: Chico – Real San Andres (www.flashscore.com)

Naime, Chico je zabeležio pobedu na svakom od 7 odigranih mečeva, u periodu od februara 2011. do septembra 2019. godine, dok je čak 6 puta uspeo da postigne i bar 2 gola.

Kvota za novi trijumf ovog tima i tip “1“ iznosi 1,85. Ipak, s obzirom na to da je protivnički tim već učestvovao u kupu, možda je pravo vreme za prekid niza. Šta vi mislite, vredi li igrati na Chico?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje