utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Sa njim na brdu su apsolutni favoriti!

Sutra od 11h u okviru Japanske bejzbol lige sastaće se Chunichi Dragons i Yokohama Baystars. Domaći već slavili 2x u ovoj seriji rezultatom 6:1 i 4:2 a ovo je njihov poslednji susret ove sezone.

Bacač za domaće biće levoruki Yuadi Ono (9-5,1.92). U neverovatnom naletu dobre bacačke forme je ovaj levoruki veteran. Poslednja 4 meča je odbacao svih 9 izmena i u tim startovima nije primio nijedan poen, a naravno izvojevao 4 pobede. Redom su padali 2x Tigeri i 2x Yakult.

Bacač za goste biće Kentaro Taira (3-4,2.48). Imao je malu pauzu, a konačno posle dužeg odmora će biti na brdu. Njegove brojke deluju dobro ali odsustvo može da bude problem svakom bacaču.

Chunichi ima 8 vezanih pobeda protiv ovog rivala na svom stadionu, a forma na svom terenu im je takođe fantastična 14 pobeda na poslednjih 15 mečeva. Od tih 14 pobeda samo je jedna bila sa 1 razlikom, ostale su sve bile 2+ razlike. Sa Onom na brdu očekujemo još jednu pobedu, pogotovo zato što je nastoje zadržati play off mesto. Yokohama sa druge strane ima veoma male šanse za to mesto, a svaki meč im je must win. Mislimo da nemaju kvaliteta se suprostaviti domaćima koji i pored dobrog bacača sutra su u najboljoj udaračkoj formi u ligi.

Predlog za ovaj meč je pobeda Dragonsa koja se plaća sa kvotom 1,50. Mi stavljamo max ulog 10/10. Dok H1 zvuči takođe veoma realno sa kvotom 2,10 i ulogom 5/10!

1:0


Skor u mesecu oktobru bejzbol PREMIUMA JE 4/7! Srećno ko prati!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje