petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip kvote 2,35 je bio dobitan na prethodnih 7 susreta ovih timova!

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta na programu je utakmica 8. kola engleskog Championshipa u kojoj će se sastati Blackburn Rovers i Reading.

Blackburn se uoči ovog duela nalazi na 10. poziciji, sa ukupno 10 osvojenih bodova, dok na svom kontu ima skor: 3 pobede, 1 remi i 3 poraza.



Reading je trenutni lider na tabeli Championshipa pošto je od početka ove sezone zabeležio 6 pobeda, kao i 1 remi, čime je uspeo da osvoji čak 19 poena.

Međusobne utakmice: Blackburn – Reading (www.flashscore.com)

O međusobnim susretima ova dva tima smo pisali nekoliko puta, a kako se niz nastavlja iz meča u meč to moramo učiniti i sad. Naime, Blackburn i Reading su bili izuzetno raspoloženi za postizanje golova u poslednje 4 godine, pa su se tako na prethodnih 7 mečeva mreže zatresle čak 30 puta.

To je bilo dovoljno za redovan prolaz tipova “GG“ (1,85) i “3+“ (2,00), pa samim tim i njihove kombinacije “GG3+“, koja se danas plaća odličnom kvotom 2,35.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje