petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Došli su do pobede 7 puta u nizu i to bez primljenog gola!

Sa početkom od 15 sati i 30 minuta na programu je utakmica 4. kola kuvajtske Premier League u kojoj će se sastati Al Kuwait i Al Naser.

Al Kuwait se trenutno nalazi na 7. poziciji, ima ukupno 5 bodova, a do sada je ostvario 1 pobedu i 2 remija, bez poraza.



Al Naser je, sa druge strane, odigrao 2 meča i zabeležio 2 pobede, pa u ovom trenutku ima maksimalnih 6 bodova i zauzima 5. mesto.

Međusobne utakmice: Al Kuwait – Al Naser (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na rezultate sa prethodnih susreta ove dve ekipe, tačnije na 7 utakmica odigranih između februara 2018. i avgusta 2020. godine, možemo da primetimo interesantan niz. Naime, na svakom od tih mečeva je slavio Al Kuwait, a da pritom Al Naser nije uspeo da postigne niti jedan jedini gol.

Za novi trijumf Al Kuwaita se nudi kvota 1,50, dok se tip “NG“ plaća kvotom 2,00. Koji rezultat vi očekujete danas? Hoće li Al Kuwait nastaviti niz ili će im Al Naser stati na put?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje