subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je vreme za prekid niza i naplatu kvote 3,00?

U sklopu 2. kola LPF Paname odigraće se utakmica između Arabe Unidoa i Miguelita, koja je na programu od 22 sata po našem vremenu.

Arabe Unido je novu sezonu započeo protiv Taura, gde je odigrao nerešeno 1:1, zbog čega sada zauzima 4. mesto na tabeli.



Miguelito je jedina ekipa koja je na otvaranju sezone zabeležila poraz, od Costa del Estea sa 2:1, te se sada nalazi na poslednjoj, 10. poziciji.

Međusobne utakmice: Arabe Unido – Miguelito (www.flashscore.com)

Međusobni susreti ova dva tima su već postali prepoznatljivi po neefikasnosti i malom broju postignutih pogodaka, pa ne čudi to što su se na poslednjih 8 utakmica njihove mreže zatresle samo 9 puta, kao i da je svaki put bio prolazan “0-2“.

U skladu sa tim, kladionice i na ovom meču očekuju mirne mreže, te su za tip “0-2“ ponudile kvotu 1,35. To svakako nije vredno rizika, ali oni koji vole da jure prekid niza mogu da pokušaju sa tipom “3+“ koji se plaća fantastičnom kvotom 3,00.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje