četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njihovi susreti su poznati po “mirnim“ mrežama!

U subotu ujutru, od 7 sati po našem vremenu, očekuje nas utakmica 27. kola južnokorejske K League 1 (Relegation Group) između Seongnama i Busana.

Seongnam se trenutno nalazi na pretposlednjoj, 5. poziciji, na svom kontu ima ukupno 25 bodova, a do sada je ostvario 6 pobeda, 7 remija i 13 poraza.



Busan, sa druge strane, ima skor od 5 pobeda, 10 remija i 11 poraza, pa samim tim i 25 osvojenih poena, ali zbog nešto bolje gol razlike zauzima 4. mesto.

Međusobne utakmice: Seongnam – Busan (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na međusobne susrete ova dva tima, tačnije na poslednjih 8 utakmica odigranih između avgusta 2017. i 2020. godine, možemo da primetimo da ni Seongnam ni Busan nisu bili napadački orijentisani pa su za to vreme postigli samo 12 pogodaka.

Zahvaljujući toj neefikasnosti, na svakom navedenom meču je bio dobitan “0-2“, a ukoliko mislite da će niz biti nastavljen ovaj tip možete ispratiti po kvoti 1,70. Sa druge strane, tip “3+“ se plaća kvotom 2,15.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje