petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona: Dynamo Kyiv – Barcelona (najava i prognoza)

Večeras će se od 21 čas po našem vremenu sastati Dinamo iz Kijeva i Barselona. Ove dve ekipe se takmiče u okviru grupe G, gde su još i Juventus i Ferencvaroš. Jasno je, Barselona i Juventus se bore za 1. mesto, dok se Dinamo i Ferencvaroš bore za 3. mesto, a za sada je Dinamo na boljem putu da ostane na istom.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

U prvenstvu Ukrajine Dinamo je prvi, dok ga u stopu prati Šahtjor iz Donjecka, a i Vorskla Poltava ne zaostaje puno za liderom na tabeli. To je, donekle, i očekivano, dok Barselona deluje katastrofalno, zauzima tek 13. mesto u prvenstvu što je neverovatno slabo, imaju 3 pobede, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku 15:9. Za vikend su poraženi u derbiju kola od Atletiko Madrida, a jedina svetla tačka ove sezone im je upravo Liga šampiona.

Očekivani sastavi i izostanci – Printscreen/Whoscored.com

Spisak fudbalera koji će izostati, ili su upitni, je prilično dugačak u obe ekipe, te zaista ne možemo da znamo u kakvim će tačno sastavima na teren istrčati ove dve ekipe. Ono što je sigurno, jeste da je samopouzdanje Barseloni donekle poljuljano, ali baš na ovakvim utakmicama oni bi morali da ga „povrate“. Domaćin teren Dinama može da doprinese dobro domaćinu, ali kada u sezoni u kojoj bi trebalo da se borite za titulu, zauzimate tek 13. mesto, jasno je da nešto u ekipi nije kako treba.

Ove dve ekipe imaju dugačku seriju međusobnih susreta koja datira još iz 1992. godiune, a interesantno je da nikada nisu odigrale nerešeno. Kladionice favorizuju goste, a mi se nadamo da će ovde kvalitet ipak da preovlada, jer sumnjamo u dva vezana poraza katalonskog tima. Kvota na pobedu gosta je 1.70. Treba imati u vidu i da je Mesi van terena, te pažljivo, u svakom slučaju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje