petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Inter – Real Madrid (najava i prognoza)

21: 00 Inter – Real Madrid

Stadion: Giuseppe Meazza (Milan) Sudija: Anthony Taylor (Engleska)

Credits: UEFA Champions Leauge (https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1329479803007807492?s=20)

Engleski sudija Anthony Taylor će drugi put sudiji ekipi Zidana, pošto je prošle sezone bio glavni sudija na meču protiv PSG kada je kraljevska ekipa izgubila 3-0 na Parku Prinčeva.


Inter je iznenađujuće poslednji u grupi B, pošto su ispred njega i Real Madrid, ali i Šahtjor i Borusia Menhengladbah. Italijanska ekipa pretrpla je poraz od kraljevske ekipe 3-2, dok je remizirala sa preostale 2 ekipe iz grupe.

U domaćem prvenstvu zauzima 5. mesto sa pobedom iz prelaza prethodnog vikenda protiv Torina (0:1 na poluvremenu, 4:2 konačan ishod).

Neroazuri biće bez usluga Marcel Brozovića i Aleksandra Kolarova.

Izjava Contea na konferenciji za štampu: Za nas je ovaj meč finale! Nakon poraza u Madridu, nemamo drugog izlaza. Mi znamo da ako dovoljno želimo pobedu, možemo i da je ostvarimo. Moramo poboljšati pojedine aspekte igre i ostati fokusirani kako bismo trijumfovali.

Očekivani sastav: Handanović; Skriniar, Bastoni, De Vrij; Hakimi, Barella, Vidal, Gagliardini, Perisic; Martinez, Lukaku


Real je u grupnoj fazi elitnog takmičenja pored pobede nad Interom, iznenađujuće izgubio od ukrajinske ekipe, i remizirao sa Nemcima. I oni u ovom meču imao imeprativ pobede. Posle reprezentativne pauze, madriđani su remizirali u La Ligi sa Villarealom (1-1).

Ekipa Zidana biće oslabljena neigranjem prvog špica – Karim Benzeme, dok u sastavu neće biti ni Sergio Ramosa! Takođe, ni sprski napadač Luka Jović nije odleteo u Italiju.

Izjava Zidana na konferenciji za štampu: Ne znam da li bismo sa drugim rasporedom imali druge rezultate. Ne želim da tražim izgovore, teška je situacija u kojoj smo zbog izostanaka, ali znam i bez Sergia moramo da razbijemo statistiku ako se nadamo prolasku dalje.

Očekivani sastav: Courtois; Carvajal, Varane, Militao, Mendy; Casemiro, Kroos; Asensio, Isco, Hazard; Diaz


Rodrygo je bio odgovaran za 8 golova Reala u Ligi Šampiona (postigao 5 golova i napravio 3 asistencije) i bio strelac odlučujućeg gola u pobedi nad Interom. Ali i italijani imaju opasnost po gol kraljevske ekipe u vidu Romelu Lukakua koji je direktno incirao 15 golova (11 postigao, 4 asistencije napravio) kako u Ligi Šampiona tako i igrajući Ligu Evrope protekle sezone, i od njega je samo efikasniji Robert Lewandowski (22).


PROGNOZA: 

Predlog za klađenje – GG3+ (1.80)

Obe ekipe su giganti evropskog fudbala koji se nalaze u nezavidnoj situaciji, i stoga bi oba trenera trebalo imati ofanzivno orijentisanu taktiku u ovom meču. Martinez i Lukaku će definitivno biti pretnje za Real bez Ramosa, dok kraljevska ekipa nikada nije bez šansi pod vođstvom Zidana.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje