sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pobeda je “rezervisana“ za domaći tim?!

Ekipe Tabor Sežana i Domžale sastaće se ove srede, u sklopu 13. kola slovenačke Prve Lige, a taj meč biće odigran sa početkom od 13 sati i 30 minuta.

Tabor Sežana na ovu utakmicu stiže kao petoplasirani tim na tabeli jer je do sada osvojio ukupno 17 bodova, pritom ostvarivši 5 pobeda, 2 remija i 5 poraza.



Domžale, sa druge strane, ima 12 bodova i skor od 3 pobede, 3 remija i 5 poraza, zbog čega u ovom trenutku zauzima 8. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Tabor Sežana – Domžale (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi ove dve ekipe, jesu njihove međusobne utakmice. Naime, Tabor Sežana i Domžale su se do sada sastali ukupno 9 puta, u periodu od septembra 2000. do septembra 2020. godine, a svaki put je do pobede došao domaći tim.

Da li se ovde radi o saradnji ili je u pitanju čista slučajnost, ko zna. Kvota za novu pobedu domaćeg tima, ovog puta Tabora, iznosi odličnih 2,45. Šta vi mislite, hoće li se niz nastaviti?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje