četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Marsej – Porto (najava i prognoza)

MARSEJ – PORTO

Francuski predstavnik Marsej nikako da se pokrene u grupnoj fazi Lige šampiona, očajno su startovali sa sva tri poraza od Olimpijakosa 1:0 na gostovanju, od Porta 3:0 na gostovanju i na domaćem terenu 0:3 od Mančester Sitija i tako su šanse za prolazak dalje sveli na domen teorije iako još uvek mogu do trećeg mesta koje vodi u Ligu Evrope. Što se tiče forme tima, u ligi su u seriji od 3 pobede, ali su i mečevi Lige šampiona bili između pa se ne može govoriti o nekoj konstantno dobroj formi.

Ono što posebno može da brine navijače ovog tima, jeste činjenica da su poraženi na poslednjih 12 mečeva u ligi šampiona, a na 6 od 8 su čak gubili i na poluremenu i poraženi na kraju, tako da i nisu imali nekih šansi da se sačuvaju poraza.

Za ovaj meč nema važnih izostanaka u timu Marseja, faliće samo Nemanja Radonjić (8/0/1 – dva meča kao starter)

Očekuje se sledeća postava: Mandanda – Amavi, Ćaleta-Car, Gonzalez, Sakai – Payet, Rongier, Kamara, Sanson, Thuavin – Benedeto

Spisak dostupnih igrača za meč!

Porto je dugogodišnji stabilan član društva najboljih evropskih timova, trenutno su u grupi na 2.mestu sa 2 pobede i 1 porazom i gol razlikom 6:3. Slavili su protiv Marseja na domaćem terenu 3:0, kao i protiv Olimpijakosa na domaćem terenu 2:0, dok su poraženi na gostovanju Mančester Sitiju 3:1. Što se tiče lige, čini se da nisu napravili nikad više kikseva, 13 bodova u prvih 7 kola nije nešto na šta smo navikli od Porta u domaćoj ligi.

Najvažnije za trenera Porta je da nema izostanaka bitnih igrača za ovaj meč.

Očekuje se sleća postava: Marchesin – Manafa, Mbemba, Sarr, Sanusi – Otavio, Uribe, Oliveira, Corona – Diaz, Marega

Spisak igrača Porta za ovo gostovanje

Od 2003.godine ovi rivali odigrali su 6 mečeva, skor je 5 pobeda Porta i 1 remi.

Mišljenje urednika: Iako su domaćini u nezavidnoj situaciji, čini se da se još nisu u potpunosti pomirili sa činjenicom da neće prezimeti u Evropi, sa druge strane Porto je po nama kvalitetniji tim što je i pokazao u prvom meču, pa je po nama dosta siguran predlog X2&2-5 gola na meču po kvoti 2.10

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje