subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Liverpul – Atalanta (najava i prognoza)

LIVERPUL – ATALANTA

Ekipa Livepula iako unakažena povredama i izostancima igra u skladu sa renomeom koji ima, za vikend su iako oslabljeni savladali Lester 3:0 i pokazali da će i ove sezone biti neko ko se pita u svim takmičenjima. Trenutno u Ligi šampiona imaju skor 3 pobede i gol razliku 8:0, savladali su Ajaks 1:0, Midtjland 2:0 i Atalantu u gostima 5:0. Ono što je pitanje jeste da li će tim sa skraćenom rotacijom moći da ponavlja dobre igre u gustom rasporedu koji im sledi.

Za ovaj meč trener domaćih ne može da računa na: Trent Alexander-Arnold (11/0/3 odbrana), Joe Gomez (10/0/1 odbrana), Virgil van Dijk (5/1/0 odbrana), Naby Keita (6/0/0 sredina), Jordan Henderson (8/0/0 sredina)

Mohamed Salah odradio je trening u utorak, ali je još uvek neizvestan njegov nastup na ovom meču.

Očekuje se sledeća postava: Allison – Robertson, Matip, Fabinho, Williams – Jones, Wjnaldum, Milner – Jota, Firmino (Salah), Mane

Atalanta sa druge strane u Ligi šampiona prikazuje totalni fudbal zbog koga su ih i zavoleli mnogi ljubitelji fudbala, na tri meča imaju skor 1 pobeda, 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 6:7. Slavili su protiv Midtjlanda u gostima 0:4, potom su remizirali sa Ajaxom 2:2 i poraženi od ovog rivala, Liverpula 0:5 na svom terenu. Za vikend su neprijatno iznenadili svoje navijače odigravši samo 0:0 protiv Specie na gostovanju. Očekuje se njihova standardna formacija sa pojačanim veznim redom 3-4-2-1 tako da smatramo da od njih nećemo videti zatvorenu igru jer jednostavno ne igraju na taj način bez obzira na ime rivala.

Izostanci: Matias Caldara (1/0/0 odbrana), Matteo Ruggeri (2/0/0 odbrana), Ruslan Malinovskiy (9/0/2 sredina)

Očekuje se sledeća postava: Spotiello – Toloi, Romero, Djimsiti – Hatebore, Roon, Freuler, Gosens – Gomez, Pašalić – Zapata

Mišljenje urednika: Duel dva napadački orjentisana tima može nam doneti samo meč sa golovima i ništa drugo, napadačka snaga domaćina nije sporna bez obzira da li će zaigrati Salah ili ne, dok su i gosti tim koji svakako na ovom meču može makar do gola, iako to u prvom susretu nisu uspeli da urade iako je poništen gol Zapate uz dve odlične šanse Zapate i Muriela. Smatramo da bi ovde sve osim nekoliko golova bilo pravo iznenađenje, a naš predlog je igra 1-3&1-3 (od jedan do tri gola u prvom i u drugom poluvremenu) po kvoti 1,85!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje