utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti oslabljeni u ovom meču bez prvog strelca i još 7 igrača!

Gosti će biti oslabljeni u ovom meču, igraće bez 8 igrača, među kojima su prvi strelac tima, četvorice najstandardnijih veznjaka i prva dva napadača, meč okvirno možete preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je 1,65!

Radi se o susretu Škotske Premijer lige u kojoj se sastaju ekipe Hamiltona i Aberdena, radi se o 14.kolu.

Ekipa Hamiltona zauzima poslednje mesto sa skorom 2 pobede, 1 remi i čak 10 poraza uz gol razliku 14:35. Na domaćem terenu imaju učinak 0-1-4 i gol razliku 4:10. Ono što je od početka sezone problem jesu izostanci igrača kojih je bilo zaista puno zbog probelma sa kovidom, iako i sada kompletni tim ne izgleda preterano dobro, uspeli su da postignu najmanje jedan gol na prethodnih 7 od 8 mečeva (osim u porazu od Rendžersa 8:0).

Sa druge strane ekipa Aberdina se nalazi na 4.mestu sa skorom 8 pobeda, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku 19:15. U gosima imaju skor 3-1-1 i gol razliku 5:4. Za današnji meč trener gosta ne može da računa na 8 igrača, među njima su petorica veznjaka, to su prvi strelac tima L.Ferguson (12/8/2 – igrač sa najvećom minutažom od svih veznjaka), potom J.Hayes (11/0/2 – drugi po minutaži među veznjacima), Ross McCrorie (11/1/0 – treći po minutaži među veznjacima), M.Watkins (9/2/1 – četvrti po minutaži među veznjacima), a nema ni N.McGinn-a (9/0/0), ni D.McGeouch (7/0/0) takođe su odsutni i napadači S.Wright (11/2/1), kao i C.McLennan (9/0/0)

Ovi rivali odigrali su meč 20.oktobra na terenu Aberdina, a on je završen 4:2 za domaćina, a u timu današenjeg gosta igralo je u startnoj postavi petorica igrača kojih danas neće biti u sastavu.

Mišljenje urednika: Jasno je da je domaćin jedan od najslabijih timova u ligi, ali u današnjem meču očekujemo da na svom terenu daju sve od sebe protiv dosta oslabljenog gosta i makar dođu do jednog pogodka, a podesećamo da su ovom istom rivalu u gostima dali dva gola, kvota na igru D1+ (domaćin daje jedan ili više golova) je odličnih 1,65!

1:1


Foto: Image by planet_fox from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje