četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin je apsolutni favorit, ali može li gost bar do gola?

U sklopu 7. kola Qatar Stars League odigraće se utakmica između Al Sadd-a i Umm Salal-a koja je na programu od 17 sati i 45 minuta po našem vremenu.

Al Sadd se nakon 6 odigranih kola nalazi na liderskoj poziciji pošto je do sada ostvario 5 pobeda i 1 remi i tako osvojio ukupno 16 poena.



Umm Salal na svom kontu ima 4 boda te skor od 1 pobede, 1 remija i čak 4 poraza pa na današnju utakmicu stiže kao poslednjeplasirani, 12. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Al-Sadd – Umm-Salal (www.flashscore.com)

Iako je razlika u formi ova dva tima ogromna, zbog čega je kvota na pobedu domaćina svega 1,10, moramo vam skrenuti pažnju na njihove međusobne susrete. Naime, na svakoj od prethodnih 7 utakmica smo videli najmanje 3 gola, ali i golove sa obe strane, što znači da je Umm Salal uspeo bar u nekoj meri da se odupre ovom rivalu.

Kako je kvota na “3+“ svega 1,20, kao statistički predlog za ovaj meč ćemo umesto “GG3+“ izdvojiti samo “GG“ za koji se nudi kvota 2,00, ili još bolje “G1+“ po kvoti 1,90.  Šta vi mislite, hoće li gosti ponovo pronaći put do protivničke mreže ili će ovog puta ostati na nuli?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje