petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Čak 6 od prethodnih 9 utakmica je završeno istim rezultatom!

Ekipe Orlando Pirates i Baroka sastaće se ove subote, od 14 sati i 30 minuta po našem vremenu, a reč je o utakmici 5. kola južnoafričke Premier League.

Orlando Pirates na svom kontu 8 poena, jer je do sada ostvario 2 pobede i 2 remija, te u ovom trenutku zauzima 4. mesto na tabeli.



Baroka ima jedan bod manje i zauzima jedno mesto ispod današnjeg protivnika s obzirom na to da je na prethodna 4 meča upisala 2 pobede, 1 remi i 1 poraz.

Međusobne utakmice: Orlando Pirates – Baroka (www.flashscore.com)

Pored toga što su ove dve ekipe započele sezonu na skoro isti način, njihovi međusobni susreti takođe ukazuju na to da su ove dve ekipe sličnog kvaliteta. Naime, Orlando Pirates i Baroka su se do sada sastali ukupno 9 puta, a pritom su se svaki put zatresle obe mreže. Trebalo bi napomenuti i da je čak 7 utakmica završeno nerešenim ishodom, od čega 6 rezultatom 1:1.

Za još jedan “GG“ u režiji ovih timova se nudi kvota 2,40, dok tip “X“ možete odigrati po kvoti 3,10. Hrabriji mogu pokušati i sa tipom “TR 1:1“ za koji se nudi kvota 5,80.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje