četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Iza sebe imaju niz od 11 pobeda protiv ovog rivala!

Sa početkom od tačno 19 časova na programu je utakmica 8. kola Premier League Malte u kojoj će se sastati Birkirkara i Tarxien.

Birkirkara u ovom trenutku zauzima 14. mesto na tabeli sa ukupno 7 poena, s obzirom na to da je do sada ostvarila 2 pobede, 1 remi i 4 poraza.



Tarxien ima samo 1 bod više od svog rivala i zauzima jedno mesto iznad, dok na svom kontu ima skor od 2 pobede, 2 remija i 4 poraza.

Međusobne utakmice: Birkirkara – Tarxien (www.flashscore.com)

Iako je Birkirkara u podjednako lošoj formi kao i Tarxien, trebalo bi napomenuti da će na strani današnjeg domaćina ipak stojati tradicija. Naime, ovaj tim je zabeležio pobedu na svakoj od prethodnih 11 međusobnih utakmica, od čega čak 9 puta uz bar 2 postignuta gola.

Ukoliko mislite da će Birkirkara slaviti i ovog puta, tip “1“ možete odigrati po kvoti 1,45, a kombinaciju “1&D2+“ po kvoti 1,60. Da li su ove kvote vredne rizika, s obzirom na formu domaćina?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje