petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija ukazuje na efikasan okršaj u Belgiji

Sa početkom od 16 sati i 15 minuta na programu je utakmica 20. kola belgijske Jupiler League u kojoj će se sastati Oostende i Kortrijk.

Oostende se u ovom trenutku nalazi na 8. poziciji i na svom kontu ima 29 bodova jer je na prethodnih 20 utakmica ostvario 8 pobeda, 5 remija i 7 poraza.

Kortrijk ima potpuno isti broj bodova i učinak kao i njihov današnji protivnik, ali se zbog nešto lošije gol razlike nalaze na jednoj poziciji ispod.

Međusobne utakmice: Oostende – Kortrijk (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih međusobnih okršaja, možemo da primetimo da su i Oostende i Kortrijk bili veoma raspoloženi za postizanje golova pa su se tako na poslednjih 7 utakmica njihove mreže zatresle ukupno 23 puta ili u proseku 3,29 puta po meču. Zahvaljujući tom nizu rezultata svaki put je bio dobitan tip “3+“ (1,80), dok smo “GG“ (1,65), pa samim tim i “GG3+“ (2,10) videli na čak 6 od 7 utakmica.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje