četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bar jedna mreža ostaje netaknuta u derbiju Istanbula?!

Sa početkom od tačno 17 časova na programu je utakmica 19. kola turske Super Lige u kojoj će se sastati Besiktas i Galatasaray.

Besiktas u ovom trenutku zauzima vodeće mesto na tabeli turskog šampionata jer je od početka sezone osvojio 35 bodova, osvojivši 11 pobeda, 2 remija i 4 poraza.

Galatasaray, sa druge strane, na svom kontu ima skor od 10 pobeda, 3 remija i 4 poraza pa se sa ukupno 33 poena trenutno nalazi na 4. poziciji.

Međusobne utakmice: Besiktas – Galatasaray (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi prethodnih susreta ova dva tima jeste to da smo tip “GG“ poslednji put videli pre nešto više od 4 godine, tj. u septembru 2016-e. Besiktas i Galatasaray su se od tada sastali ukupno 7 puta, a na svakoj od tih utakmica je bar jedan tim uspeo da sačuva svoju mrežu.

Ukoliko mislite da će se ovaj niz nastaviti, tip “NG“ možete odigrati po odličnoj kvoti 2,25, dok se prvi “GG“ posle dužeg vremena plaća kvotom 1,60. Koji od ova dva tipa ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje