utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Niz koji obuhvata prethodnih 12 susreta brazilskih prvoligaša!

Ekipe Palmeiras i Corinthians sastaće se ovog ponedeljka, sa početkom od 23 sata, a reč je o utakmici 28. kola brazilske Serie A.

Palmeiras je u dosadašnjem toku sezone ostvario 13 pobeda, 9 remija i 6 poraza zbog čega sada zauzima 6. mesto na tabeli i to sa ukupno 48 poena.

Corinthians se, sa druge strane, nalazi na 9. poziciji i na svom kontu ima 42 boda jer je do sada zabeležio 11 pobeda, 9 remija kao i 8 poraza.

Međusobne utakmice: Palmeiras – Corinthians (www.flashscore.com)

Ako se osvrnemo na prethodne susrete ovih timova moći ćemo da primetimo da ni Palmeiras ni Corinthians nisu bili preterano efikasni. Na poslednjih 12 utakmica njihove mreže su se zatresle svega 16 puta, pa ne čudi to što je svaki put bio prolazan tip “0-2“.

Kvota za trinaesti u nizu “0-2“ iznosi oko 1,55, dok se za konačan prekid niza i tip “3+“ nudi fantastična kvota 2,40. Na vama je da odlučite da li vredi pratiti ovu tradiciju ili igrati kontra nje. U svakom slučaju, srećno!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje