subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li se konačno zatresti obe mreže?

Sa početkom od 14 sati i 30 minuta na programu je utakmica 15. kola Qatar Stars League u kojoj će se sastati ekipe Al-Wakra i Al-Rayyan.

Al-Wakra se nakon 14 odigranih kola nalazi na 10. poziciji sa 14 osvojenih poena, dok iza sebe ima skor od 4 pobede, 2 remija i 8 poraza.

Što se tiče njihovog rivala, Al-Rayyan na svom kontu ima 22 boda i učinak od 6 pobeda, 4 remija i 4 poraza pa u ovom trenutku zauzima 5. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Al Wakra – Al Rayyan (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim susretima ove dve ekipe, možemo da primetimo da su golovi sa obe strane bili prava retkost u poslednjih nekoliko godina. U periodu od marta 2016. do oktobra 2020. godine Al Wakra i Al Rayyan su se sastali ukupno 7 puta, a svaki put je bar jedan golman sačuvao svoju mrežu, odnosno svaki put je bio dobitan tip “NG“.

Za osmi u nizu “NG“ kladionice nude kvotu 1,90, dok se prvi “GG“ posle punih 5 godina plaća kvotom 1,80. Šta vi mislite, koji od ova dva tipa ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje