sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Veliki broj povreda i kovid slučajeva ,,koči“ danas jedan od timova!

Jedan od timova danas će imati veliki broj izostanaka, najviše je pogođena defanziva tima,  ali će nedostajti i drugi najbolji asistent tima, kao i drugi strelac tima, a igraju protiv jako ofanzivnog rivala. Meč možete preuzeti do 20:30 okvirno, a predložena kvota je 2,05!

Radi se o susretu polufinala Liga kupa Portugala, a u meču od 20:45, sastaju se Braga i Benfika.

Domaća Braga jedan od četiri najbolja tima u poslednjim godinama u ovoj zemlji i sada u ligi zauzima to četvrto mesto, a zanimljivo da na 14 susreta nemaju remi, 9 pobeda i 5 poraza. Oni su tim koji brani trofej u kupu, pa će sa najjačim mogućim sastavom danas na teren.

Sa druge strane Benfika je tim koji se bori za titulu, gde zaostaju četiri boda i prvenstvo im je prioritet, ali i pored toga svakako da se ne odriči ni trofeja u kupu, oni su danas bez dosta igrača, pre svega faliće tru standardna defanzivca tima J. Vertonghen (13/0/0), drugi asistent tima Álex Grimaldo (12/2/4) i Gilberto (11/0/1), kao i defanzivac iz rotacije Almeida (4/0/1), veznjak Diego Goncalves (6/0/0) takođe neće igrati, a nema ni drugog strelca tima, napadača L. Waldschmidt (14/6/2). Takođe iz kluba su objavili da imaju 17 pozitivnih ljudi na koronu (ali je samo 5 fudbalera uz ostale članove stručnog štaba i uprave).

Mečevi ovih rivala uvek su sa velikim brojem golova, samo dva susreta od poslednjih 10 nije prošla igra GG.

Mišljenje urednika: Domaći tim slavio je u Lisabonu protiv Brage u ligi pobedom 2:3, a čini se da će i danas biti bliži prolasku u finale takmičenja zbog problema u redovima gostujućeg sastava, tradicija kaže golovi, a mi predlažemo igru 1X&GG po kvoti 2,05!

2:1


Foto: Image by jodh singh from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje