petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako nastave po starom naplatićemo kvote 2,45 i 3,30

Argentinska Primera Nacional, tačnije 1/8 finala playoff-a, donosi nam utakmicu između Atletico Atlante i Ferroa koja je na programu od 23 sata i 20 minuta.

Atletico Atlanta je u prvom kolu playoff-a za protivnika imala ekipu San Martin de Tucuman, koju su nakon remija rezultatom 2:2, savladali boljim izvođenjem penala.

Što se tiče njihovog današnjeg protivnika, Ferro je do osmine finala ovog takmičenja stigao nakon pobede nad Gimnasia Mendozom i to sa ubedljivim rezultatom 1:4.

Međusobne utakmice: Atletico Atlanta – Ferro (www.flashscore.com)

Ako se osvrnemo na dosadašnje susrete Atletico Atlante i Ferroa moći ćemo da primetimo da je mnogo više uspeha imao nominalni domaćin današnjeg duela (utakmica se igra na neutralnom terenu). Naime, Atletico je ovog protivnika savladao na svakoj od poslednjih 5 međusobnih utakmica, a pritom je svaki put uspeo da postigne i bar 2 gola.

Za novu pobedu Atletico Atlante nudi se kvota 2,45, dok se kombinacija “1&D2+“ plaća kvotom 3,30. Šta vi mislite, hoće li “plavo-žuti“ nastaviti sa pobedama ili je tom nizu ipak došao kraj?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje