subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovi timovi su remizirali 7 puta u nizu!

U sklopu 13. kola sirijske Premier League odigraće se utakmica između Wathbaha i Hottina, koja je na programu od 13 sati po našem vremenu.

Wathbah je ekipa koja se u ovom trenutku nalazi na 8. poziciji, dok na svom kontu ima ukupno 16 poena, kao i skor od 4 pobede, 4 remija i 4 poraza.

Hottin, sa druge strane, ima 23 boda i zauzima 4. mesto na tabeli jer je od početka ove sezone uspeo da ostvari 7 pobeda, 2 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Wathbah – Hottin (www.flashscore.com)

Dosta puta smo u okviru H2H kategorije pisali o nizovima nerešenih ishoda, ali niz koji iza sebe imaju Wathbah i Hottin definitivno nadmašuje sve ostale. Naime, ove dve ekipe su podelile bodove na svakoj od poslednjih 7 međusobnih utakmica, tj. na svakom odigranom susretu između avgusta 2017. i jula 2020. godine. Tokom tog perioda, po 3 meča su završena rezultatom 0:0 i 1:1, dok su na onom u sredini viđena po 2 gola u obe mreže i rezultat 2:2.

Ukoliko Wathbah i Hottin i na današnjoj utakmici podele “plen“ to će nam doneti prolaz tipa “X“ po kvoti koja se kreće od 2,95 do 3,15, u zavisnosti od kladionice.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje