petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “3+“ je bio dobitan 12 puta zaredom!

U okviru 13. kola indijske Super League (ISL) odigraće se meč između Kerala Blastersa i Goe, koji je na programu u subotu od 15 sati po našem vremenu.

Kerala Blasters se nakon 12 odigranih kola nalazi na 9. poziciji jer je do sada sakupila ukupno 13 bodova i zabeležila 3 pobede, 4 remija kao i 5 poraza.

Goa je, sa druge strane, do sada osvojila ukupno 19 poena i sada zauzima 3. mesto na tabeli. Ovaj tim na svom kontu ima skor od 5 pobeda, 4 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Kerala Blasters – Goa (www.flashscore.com)

Veoma interesantna stvar u vezi ove dve ekipe jesu njihove međusobne utakmice. Naime, Kerala Blasters i Goa su se u prošlosti sastali ukupno 13 puta, a samo na njihovom prvom susretu, odigranom u novembru 2014. godine, nismo videli tri ili više postignutih golova. Dakle, tip “3+“, za koji se ovog puta nudi kvota 1,85, bio je dobitan neverovatnih 12 puta u nizu.

S obzirom na to da su Kerala i Goa u poslednjih nekoliko kola bili veoma efikasni, šanse da se ovaj niz nastavi itekako postoje. Ipak, savetujemo vam oprez jer se svaki niz kad-tad mora prekinuti.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje