četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Na 6 utakmica u nizu su postigli 1 ili 2 gola!

Ovog ponedeljka, sa početkom od 18 časova, odigraće se utakmica 17. kola portugalske Lige 2 u kojoj će se sastati ekipe Casa Pia i CD Cova da Piedade.

Casa Pia se trenutno nalazi na 9. poziciji jer je na prethodnih 16 mečeva sakupila 22 boda i ostvarila 5 pobeda, 7 remija i 4 poraza.

CD Cova da Piedade, sa druge strane, ima skor od 4 pobede, 4 remija i 7 poraza zbog čega u ovom trenutku zauzima 16. mesto na tabeli, sa 16 poena.

Međusobne utakmice: Casa Pia – CD Cova da Piedade (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovim međusobnih okršaja, Casa Pia i CD Cova da Piedade su se prvi put sastali u oktobru 2014. godine da bi od tada odigrali ukupno 6 utakmica. Trebalo bi napomenuti da ni na jednom od tih susreta nisu postigli više od 2 gola, ali ni manje od 1, zbog čega je broj golova svaki put bio u opsegu 1-2.

Za nastavak ovog niza i novi “1-2“ se nudi kvota 1,95, dok se nešto blaži opseg “0-2“ plaća kvotom 1,65. Hoće li Portugalci i danas biti neefikasni?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje