četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin dolazi do pobede uz bar 3 gola na meču?!

U okviru 15. kola portugalskog prvenstva, Primeira Lige, odigraće se utakmica između Benfice i Nacionala koja je na programu od 18 sati.

Benfica u ovom trenutku zauzima 3. mesto na tabeli i ima potpuno isti broj bodova i učinak kao i drugoplasirani Porto: 10 pobeda, 2 remija i 2 poraza (32).

Sa druge strane, Nacional se trenutno nalazi na 14. poziciji i na svom kontu ima 13 bodova jer je do sada zabeležio 3 pobede, 4 remija i 7 poraza.

Međusobne utakmice: Benfica – Nacional (www.flashscore.com)

Ako se osvrnemo na prethodne međusobne susrete Benfice i Nacionala moći ćemo da primetimo da su se njihove mreže, ili bolje rečeno mreža Nacionala, redovno tresle. U periodu od januara 2016. do februara 2019. godine ovi timovi su odigrali ukupno 6 utakmica, za to vreme je postignut čak 31 gol, a trebalo bi napomenuti i to da je svaki put slavila Benfica.

U skladu sa ovakvim nizom možete pokušati sa dva tipa, čistim “3+“ po kvoti 1,55, odnosno kombinacijom “1&3+“ koja se plaća kvotom 1,75. Naravno, nije isključeno da se ovaj niz konačno prekine i da vidimo potpuno drugačiji rezultat.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje