petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija je na strani današnjeg gosta!

U okviru 23. kola nemačke Regionallige Sudwest odigraće se utakmica između Giessena i Elversberga koja je na programu od 15 sati i 30 minuta.

Giessen se u ovom trenutku nalazi na 13. poziciji i ima ukupno 28 bodova, što je 2 više od zone za ispadanje. Od početka sezone ovaj tim je ostvario 7 pobeda, 7 remija kao i 9 poraza.

Elversberg, sa druge strane, ima učinak od 10 pobeda, 9 remija kao i 4 poraza zbog čega uoči današnje utakmice zauzima 4. mesto na tabeli i to sa ukupno 39 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: Giessen – Elversberg (www.flashscore.com)

Kada je reč o dosadašnjim susretima ove dve ekipe, možemo da uočimo da je u prošlosti mnogo više uspeha imao današnji gost, Elversberg, koji je trijumfovao na svakoj od prethodnih 6 utakmica, pritom ostvarivši gol razliku 28:7.

Za novi trijumf Elversberga kladionice nude kvotu 1,65, dok se kombinacija sa golovima “2&G2+“ plaća kvotom 1,85. Šta vi mislite, hoće li gosti nastaviti seriju pobeda?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje