utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Forma i tradicija su na strani domaćeg tima!

Ekipe Birmingham City U23 i Hull City U23 sastaće se ovog petka, sa početkom od 14 sati i 30 minuta, a reč je o utakmici engleske Professional Development League.

Birmingham City se u ovom trenutku nalazi na 6. poziciji sa ukupno 22 poena, a na svom kontu ima skor od 7 pobeda, 1 remija, kao i 6 poraza.

Hull City je do sada zabeležio 8 pobeda, 1 remi i 6 poraza zbog čega sa 3 boda više (i utakmicom više) zauzima jedno mesto iznad današnjeg rivala.

Međusobne utakmice: Birmingham U23 – Hull U23 (www.flashscore.com)

Pored ogromne razlike u formi – Birmingham je vezao 4 pobede, dok je Hull pretrpeo čak 4 poraza u poslednjih 5 kola – na strani domaćeg tima će takođe stojati i tradicija. “Plavo-beli“ su današnjeg protivnika uspeli da savladaju na svakom od prethodnih 5 susreta, dok su za to vreme postigli 12 i primili samo 2 gola.

Ukoliko mislite da će Birmingham nastaviti seriju pobeda nad Hull-om, tip “1“ možete odigrati po kvoti 1,75, a kombinaciju sa golovima “1&D2+“ po kvoti 2,05.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje