subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nerešeno u Bugarskoj i 7. put u nizu?!

Devetnaesto kolo bugarske Prve Lige donosi nam utakmicu između Ludogoretsa i CSKA iz Sofije koja će se odigrati ove subote od tačno 14 časova.

Ludogorets se nakon 18 odigranih kola nalazi na 1. poziciji sa ukupno 42 osvojena boda pošto je do sada zabeležio 13 pobeda, 3 remija kao i 2 poraza.

CSKA Sofia ima 3 boda manje od današnjeg protivnika, uz skor od 11 pobeda, 6 remija i samo 1 poraza, zbog čega trenutno zauzima 2. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Ludogorets – CSKA Sofia (www.flashscore.com)

Okršaj dva tima sa samog vrha tabele bi trebalo da nam donese veliku borbu i neizvesnost, posebno zbog činjenice da smo isti scenario videli i na njihovim prethodnim susretima. Naime, Ludogorets i CSKA su odigrali nerešeno čak 6 puta u nizu, u periodu od aprila 2019. do septembra 2020. godine i to 4 puta rezultatom 0:0, a po jednom rezultatima 1:1 i 2:2. Sve u svemu, veoma interesantan meč na koji bi trebalo obratiti pažnju.

Novi “X“ se plaća kvotom 3,15, dok tip “X-X“, koji je bio dobitan na 5 od tih 6 susreta, možete odigrati po kvoti 4,90, naravno ukoliko verujete u nastavak niza. Srećno!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje