utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Izgleda da im napad nije jača strana

Sa početkom od tačno 16 časova na programu je utakmica 17. kola južnoafričke Premier League u kojoj će se sastati Amazulu i Supersport United.

Amazulu se uoči današnje utakmice nalazi na 6. poziiji i to sa ukupno 25 osvojenih bodova, jer je od početka sezone ostvario 6 pobeda, 7 remija i 4 poraza.

Supersport United, sa druge strane, ima skor od 9 pobeda, 6 remija i 3 poraza zbog čega sada, sa ukupno 33 poena, zauzima 2. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Amazulu – Supersport Utd (www.flashscore.com)

Iako gosti važe za ekipu na čijim utakmicama ove sezone viđamo najviše golova, moramo napomenuti da to nije bio slučaj kada su se sastajali sa današnjim protivnikom. Naime, Amazulu i Supersport su na poslednjih 7 susreta uspeli da postignu svega 11 pogodaka, pa je tako svaki put bio dobitan tip “0-2“, ali i “1-2“, jer ni jedan meč nije završen bez golova. Ova dva tipa se danas plaćaju kvotom 1,50 i 1,85, redom.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje