sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tip “GG“ je bio dobitan 14 puta u nizu!

Drugo kolo japanske J1 League donosi nam i utakmicu između Nagoya Grampusa i Gamba Osake, koja je na programu od 11 sati po našem vremenu.

Nagoya Grampus je tekuću sezonu otvorila pobedom na gostovanju novom prvoligašu, Avispa Fukuoki (1:2), dok je, sa druge strane, Gamba Osaka pretrpela poraz minimalnim rezultatom na gostovanju Vissel Kobeu (1:0).

Međusobne utakmice: Nagoya Grampus – Gamba Osaka (www.flashscore.com)

Kada je reč o prethodnim susretima Nagoya Grampusa i Gamba Osake, možemo da uočimo veoma interesantan niz koji traje još od 3. aprila 2015. godine. Naime, na svakoj od 14 utakmica, koliko su od tada odigrali, su se zatresle mreže oba tima, dok smo na čak 12 njih mogli da vidimo i bar 3 postignuta gola.

Za nastavak tog niza i novi “GG“ kladionice nam nude kvotu 1,75, dok se tipovi “3+“ i “GG3+“ plaćaju kvotom 2,00, odnosno 2,35. Šta vi mislite, koliko golova ćemo videti na ovom meču?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje