subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nerešen ishod i 6. put zaredom?!

Sa početkom od 12 sati i 30 minuta očekuje nas utakmica 24. kola tajlandske Thai League 1 u kojoj će snage odmeriti Bangkok United i Nakhon Ratchasima.

Bangkok United je do sada zabeležio 11 pobeda, 5 remija kao i 7 poraza zbog čega na današnji meč stiže kao petoplasirani tim, sa ukupno 38 poena.

Nakhon Ratchasima, sa druge strane, ima 31 bod i zauzima 10. mesto na tabeli jer je od početka sezone ostvarila 8 pobeda, 7 remija i 8 poraza.

Međusobne utakmice: Bangkok Utd – Nakhon Ratchasima (www.flashscore.com)

Što se tiče međusobnih utakmica između ove dve ekipe, zaista je neverovatno Bangkok United i Nakhon Ratchasima odigrali nerešeno 5 puta zaredom, od čega čak 4 puta u okviru ovog takmičenja i jednom u okviru kupa kada su gosti došli do pobede, tek nakon produžetaka.

Ukoliko mislite da će Bangkok i Nakhon nastaviti niz nerešenih utakmica, tip “X“ možete odigrati po fantastičnoj kvoti 3,80. Nešto “sigurnija“ varijanta “P/K X“ se plaća kvotom 1,85.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje