petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako nastave niz efikasnih okršaja naplatićemo kvotu 2,80

Sa početkom od 21 časa i 15 minuta po našem vremenu odigraće se revanš utakmica između Benfice i Estorila, u okviru polufinala portugalskog kupa – Taca de Portugal.

Prva utakmica između ova dva tima je odigrana 11. februara i završena je pobedom gostujućeg tima – Benfice sa ubedljivih 3:1 iako je Estoril postigao prvi pogodak na meču, sredinom prvog poluvremenu.

Međusobne utakmice: Benfica – Estoril (www.flashscore.com)

Trebalo bi napomenuti i da je zahvaljujući tim golovima nastavljen niz efikasnih susreta između ova dva tima. Naime, na svakoj od prethodnih 7 utakmica između Benfice i Estorila smo mogli da vidimo bar 3 gola, ali i golove sa obe strane, zbog čega je svaki put bio dobitan “GG3+“.

Za ponovni nastavak tog niza i osmi vezani “GG3+“ kladionice nam nude odličnu kvotu 2,80, dok se sam “GG“ plaća kvotom 2,30. Šta vi mislite, hoće li Portugalci ponovo biti efikasni ili ćemo konačno gledati “tvrd“ meč?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje