petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez nekoliko bitnih fudbalera, među istim i kapiten!

U nedelju, 7. marta, od 15 časova po našem vremenu na programu ćemo imati zanimljiv meč, a gosti su ti koji će biti u problemu, jer na terenu neće moći da računaju na petoricu fudbalera koji su inače redovni. Pored toga, ne mogu da se pohvale dobrom formom, a tu vidimo šansu njihovog rivala. Kvota koju predlažemo je 1.70.


Reč je o 3. kolu švedskog Kupa „Svenska Cupen„, a ko je pratio naše premium članke i ranije, zna da smo u nekoliko navrata izdvajali utakmice baš iz ovog takmičenja. Utakmica koju izdvajamo na programu je od 15 časova po našem vremenu, a sastaće se Akropolis i Landskrona. Domaćin je sezonu iza nas završio na 5. mestu u drugoj ligi, delilo ga je čak 14 bodova od plej-ofa za viši rang, tako da će i ove sezone igrati u drugom rangu. Landskrona je sezonu iza nas završila na 2. mestu treće lige, i kroz plej-of je bila bolja od Dalkurd-a, te se domogla 2. ranga, u kom će igrati ove sezone.

Šveđani sezonu započinju Kupom, tu često viđamo dosta iznenađenja, često niželigaši pošteno namuče prvoligaše, a ovaj susret je specifičan po tome što je Landskrona oslabljena. Pored toga, ona u prva dva kola ima 2 poraza, slavili su Mjallby i Ostersunds rezultatom 3:0. Akropolis ima remi i poraz iz prva dva kola. Podelio je bodove sa Ostersunds-om, a izgubio je od Mjallby-a. Dakle, ove četiri ekipe se takmiče u grupi 5, a situacija je potpuno jasna, Mjallby ili Ostersunds idu u narednu fazu. Ipak, ovo je utakmica u kojoj se faktički ekipe pripremaju za sezonu koja je pred nama, pa ne možemo reći da je revijalna, ili nebitna.

Za goste neće igrati Linus Olsson (11n/9g/1a, centarfor), Philip Andersson (13n/0g/0a, centralni bek, kapiten), Svante Hildeman (15n/0g/0a, golman), Kevin Jensen (10n/3g/0a, desno krilo) i Mans Ekvall (11n/0g/0a, defanzivni vezni). O izostancima domaće ekipe nemamo relevantnih podataka. Broj nastupa, golova i asistencija odnosi se na prethodnu sezonu.

Dakle, izuzetno dobra prilika da se ove dve ekipe upoznaju, pripreme za sezonu pred nama, a ipak razlika u kvalitetu fudbala u dva ranga može da bude znatno velika. Uz sve to, gosti će biti oslabljeni, uz dva poraza u prva dva kola, te je za očekivati da domaćin predvodi igru. Mi predlažemo tip „P/K1“ po kvoti 1.70.

0:2


Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Thomas Serer on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje