utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Izraelski drugoligaši ne mogu da se pohvale efikasnim napadom!

Ekipe Hapoel Rishon i Hapoel Jerusalem sastaće se ovog ponedeljka, sa početkom od tačno 18 sati, a reč je o utakmici 25. kola izraelske Leumit League.

Hapoel Rishon se nakon 24 odigrana kola nalazi na 7. poziciji, na svom kontu ima ukupno 35 bodova, a do sada je zabeležio 8 pobeda, 11 remija kao i 5 poraza.

Hapoel Jerusalem je u dosadašnjem toku sezone upisao 12 pobeda, 9 remija i 3 poraza i time osvojio ukupno 45 poena, zbog čega na ovaj meč stiže kao 1. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: H. Ironi Rishon – Hapoel Jerusalem (www.flashscore.com)

Kao što je to bio slučaj na prethodnim utakmicama u ovoj sezoni, Hapoel Rishon i Hapoel Jerusalem nisu bili preterano efikasni ni na svojim međusobnim susertima jer su na poslednjih 6 uspeli da postignu svega 7 pogodaka. Zahvaljujući tome svaki put smo videli maksimalno 2 gola prolaz tipa “0-2“, a za takav scenario i ovog puta se nudi kvota 1,40. Ukoliko ipak mislite da će se ovaj niz prekinuti, tip “3+“ se plaća fantastičnom kvotom 2,90. Šta vi mislite, da li u ovom slučaju vredi pratiti tradiciju ili igrati kontra nje?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje