četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija je na strani ekipe čija pobeda se plaća kvotom 3,00

Sa početkom od tačno 18 sati po našem vremenu na programu je utakmica 3. kola čileanske Primere Division u kojoj će Nublense dočekati Cobresal.

Nublense se uoči današnjeg duela nalazi na 15. poziciji s obzirom na to da je u prva dva kola zabeležio poraz od Universidad Catolice (0:1), a zatim i remi sa Melipillom (1:1).

Sa druge strane, Cobresal se nalazi na jednom mestu iznad svog protivnika, iako ima istu gol razliku i skor – remi protiv Huachipata (0:0) i poraz od Colo Coloa (1:2).

Međusobne utakmice: Nublense – Cobresal (www.flashscore.com)

Ukoliko se osvrnemo na prethodne susrete ovih ekipa možemo da primetimo da je u poslednjih nekoliko godina mnogo više uspeha imao današnji gost, Cobresal, koji je vezao čak 8 pobeda i to uz 19 postignutih i samo 3 primljena gola.

Kvota za novi trijumf Cobresala iznosi 3,00, ali s obzirom na to su poslednji međusobni meč odigrali još pre 3 godine i da gosti trenutno učestvuju i u Copa Sudamericani, možda je ovo prava prilika da se niz konačno prekine. Šta vi mislite?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje