četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li i ovog puta jedna mreža ostati netaknuta?

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta odigraće se zaostala utakmica 15. kola severnoirskog NIFL Premiershipa između domaćeg Portadowna i Dungannona.

Portadown se u ovom trenutku nalazi na 10. poziciji, na svom kontu ima 21 bod, a na prethodnih 29 utakmica je zabeležio 5 pobeda, 6 remija kao i 18 poraza.

Što se tiče njihovog rivala, Dungannon ima 4 pobede, 3 remija i čak 23 poraza, pa ne čudi to što se uoči ovog kola nalazi na poslednjem, 12. mestu i to sa samo 15 poena.

Međusobne utakmice: Portadown – Dungannon (www.flashscore.com)

Međusobni susreti ove dve ekipe su prepoznatljivi samo po jednoj stvari, a to je nedostatak pogodaka sa obe strane. Naime, ni na jednoj od poslednjih 7 međusobnih utakmica Portadowna i Dungannona nismo videli golove sa obe strane, zbog čega je svaki put bio dobitan tip “NG“. Za nastavak ovog niza i još jedan “NG“ u režiji severnoirskih timova nudi se kvota 2,05.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje