utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U jako bitnoj utakmici su bez 9 fudbalera i trenera!

Kao što piše i u naslovu, večeras su bez devetorice fudbalera i trenera, a utakmica im je od velike važnosti. Možete da otvorite članak do 23 časa, a naša predložena kvota je 2.10.


Reč je o kvalifikacijama za „Copa Libertadores„, a u noći između srede i četvrtka, tačno 15 minuta nakon ponoći, sastaće se brazilski Gremio i ekvadorski Independiente del Valle. U pitanju je plej-of, gde su obe ekipe bile slobodne u 1. kolu, da bi u 2. Gremio savladao Ayacucho ukupnim rezultatom 8:2, a Independiente del Valle ekipu Unión Española ukupnim rezultatom 6:3. U prvom meču ove dve ekipe, ekvadorski tim je slavio rezultatom 2:1, a u revanšu, brazilski tim će imati jako težak zadatak, jer je, osim rezultatskog zaostatka, na svom kontu izbrojao mnogo izostanaka.

Obe ekipe se polako zaukavaju, kada je reč o novoj sezoni, i obe ekipe mogu da se pohvale dobrim rezultatima, te forma ne treba da bude upitna ni u kojoj meri. Kada je reč o izostancima, tu bi Gremio mogao da bude u malom problemu.

Za Gremio neće igrati Vanderson (9n/0g/1a, desni bek), Victor Ferraz (1n/0g/0a, desni bek), Paulo Victor (1n/0g/0a, golman), Emanuel (2n/0g/0a, centralni bek), David Braz (4n/1g/0a, centralni bek), César Pinares (5n/0g/4a, ofanzivni vezni), Pedro Geromel (0n/0g/0a, centralni bek), Diego Churín (0n/0g/0a, centarfor) i Ruan (0n/0g/0a, centralni bek). Takođe, ni trener Renato Gaúcho neće biti na klupi zbog virusa. Gosti bi trebalo da budu u punom sastavu večeras.

Izvori:
https://gremio.net/noticias/detalhes/24209/gremio-divulga-resultados-de-testes-para-a-covid-19-
https://twitter.com/Gremio/status/1381979239080136712/photo/1

Mišljenja smo da gosti ovo mogu da iskoriste, a dupla šansa na goste se plaća kvotom 2.10. Takođe, kontra hendikep na goste iznosi 1.40, a on je dobitan u slučaju pobede gosta, remija, ili u slučaju da gost izgubi jednim golom razlike.

1:2


Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by PublicDomainArchive from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje