utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Napadački fudbal nije ono po čemu su ovi timovi poznati

Ovog ponedeljka, sa početkom od 18 časova, na programu je meč 7. kola rumunske Lige 1 (Championship Group) u kojoj će se sastati CFR Cluj i Sepsi Sfantu Gheorghe.

CFR Cluj se uoči današnjeg duela nalazi na 1. poziciji, na svom kontu ima ukupno 45 bodova, a u prethodnih 6 kola je ostvario 4 pobede, 1 remi i 1 poraz.

Sa druge strane, Sepsi je od početka ove faze takmičenja zabeležio 3 pobede, 1 remi i 2 poraza zbog čega sada, sa ukupno 33 poena, zauzima 4. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe (www.flashscore.com)

Kada je reč o prethodnim susretima ovih ekipa, možemo da primetimo da u poslednje dve godine, tj. na 6 odigranih utakmica, ni CFR Cluj ni Sepsi nisu bili preterano raspoloženi za postizanje golova pa su se tokom tog perioda njihove mreže zatresle svega 6 puta.

Zahvaljujući ovakvom nizu rezultata svaki put je bio dobitan tip “0-2“ (1,55), dok smo tip “0-1“ (2,65), ali i “NG“ (1,50) videli na čak 5 od navedenih 6 utakmica. Šta vi mislite, hoće li tako biti i danas ili je konačno na red došla i goleada?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje