utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ni na jednom susretu nisu dali više od 2 gola!

Dvadesetsedmo kolo južnoafričke Premier League donosi nam utakmicu između AmaZulua i Baroke koja je na programu ovog utorka od 15 sati po našem vremenu.

AmaZulu se uoči današnje utakmice nalazi na 2. poziciji jer je od početka tekuće sezone osvojio ukupno 50 bodova, ostvarivši 14 pobeda, 8 remija i 4 poraza.

Baroka, sa druge strane, ima skor od 6 pobeda, čak 11 remija kao i 9 poraza te u ovom trenutku, sa 29 osvojenih poena, zauzima 10. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: AmaZulu – Baroka (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se prvi put sastale u januaru 2016. godine, a od tada su u okviru First Division i Premier League odigrali ukupno 9 međusobnih utakmica. Trebalo bi napomenuti da su za to vreme uspeli da postignu svega 12 pogodaka (zbog čega je prosek golova po jednom meču iznosio tek 1,3), a pritom je svaki put bio dobitan tip “0-2“.

Ukoliko mislite da ćemo i na današnjem meču videti maksimalno dva gola navedeni tip možete odigrati po kvoti 1,50, dok se tip “NG“, koji je viđen čak 8 od 9 puta, plaća kvotom 1,60.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje