utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija ukazuje na potencijalno efikasan okršaj u Litvaniji

Sa početkom od tačno 17 časova na programu je zaostala utakmica 5. kola litvanske A Lyge u kojoj će Panevezys ugostiti ekipu Zalgirisa.

Panevezys je na prethodnih 11 utakmica zabežio skor od 7 pobeda, 3 remija kao i 1 poraz pa se u ovom trenutku nalazi na 3. poziciji sa 24 boda.

Sa druge strane, Zalgiris je osvojio 21 bod, ostvarivši 6 pobeda, 3 remija i 2 poraza, te uoči današnjeg duela zauzima 4. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Panevezys – Zalgiris (www.flashscore.com)

Iako odbrane ova dva tima spadaju među najtvrđe u dosadašnjem toku sezone, sa 12 i 10 primljenih golova, činjenica je da su se na njihovim međusobnim susretima mreže redovno tresle. To je bio slučaj ukupno 28 puta na poslednjih 7 utakmica, pa ne čudi to što je svaki put bio dobitan tip “3+“ (1,60), dok je tip “GG3+“ (1,80) viđen čak 5 od 7 puta. Da li nam predstoji još jedan efikasan okršaj u režiji litvanskih prvoligaša?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje